MIRË SE VINI NË PARAMOUNT COACHES

Paramount Coaches është një kompani udhëheqëse e transportit në Maltë që ofron Coach Hire, Mini Bus dhe Shërbimet e Makinës së Nxitëses në Maltë që nga 1944. Premtimi ynë është një qëndrim profesional që fokusohet në nevojat e konsumatorëve për të siguruar zgjidhje të besueshme të transportit.

Ne jemi krenarë që veprojmë një nga flotat më të mëdha dhe më moderne të Maltës për të ofruar një standard të lartë shërbimi për shkollat, universitetet, ambasadat, hotelet, DMC-të, operatorët turistikë, qeveritë dhe autoritetet lokale.

Klientët tanë na zgjedhin për paqen e mendjes që u japim atyre. Ne e arrijmë këtë nëpërmjet njohurive tona të shkëlqyera të transportit në Maltë dhe dhunti jonë në trajtimin e çdo incidenti që mund të lindë.

SHËRBIMET TONA

Nëpërmjet rrjetit tonë lokal, ne jemi në gjendje të ofrojmë shërbime transporti të besueshme dhe të përballueshme rreth Maltës për ngjarjet e korporatave, udhëtarët e terminalit të linjave ajrore, transfertat e aeroporteve dhe transportin shkollor / kolegj.

SH SERRBIME T R TRANSPORTIT T R BESUESH &M DHE PROFESIONAL

Nëse dëshironi të rezervoni ose bëni një hetim, mos ngurroni të kontaktoni stafin tonë profesional dhe miqësor. Ata do t'ju ndihmojnë në përgjigjet e çdo pyetjeje që mund të keni dhe në përmbushjen e kërkesave tuaja të transportit.

ÇFARË BËN SHBA SPECIALE

70 vitet tona të angazhimit për përsosmëri na ka dhënë një përvojë të gjerë në sektorin e transportit në Maltë, duke na lejuar që të sigurojmë paqe mendore dhe një shërbim profesional për klientët tanë.

Angazhimi për Excellence
Ekspertiza e transportit
Njohuritë lokale


70 Vite eksperience