ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА ПАРАМОТНИ ТРЕНИНГ

Парамаунт Трејси е водечка транспортна компанија во Малта, која нуди услуги за изнајмување на автобуси, мини автобуси и услуги со возачи во Малта од 1944. Нашето ветување е професионален став кој се фокусира на потребите на клиентите за да обезбеди сигурни транспортни решенија.

Ние сме горди на работењето на една од најголемите и најсовремени флоти на Малта за да обезбедиме висок стандард на услуги на училишта, универзитети, амбасади, хотели, ДМЦ, тур-оператори, владини и локални власти.

Нашите клиенти продолжуваат да избираат нас за мир на умот што го даваме. Ова го постигнуваме преку одличното познавање на транспортот во Малта и нашиот талент во справувањето со сите инциденти кои можат да се појават.

НАШИТЕ УСЛУГИ

Преку нашата локална мрежа, ние сме во состојба да обезбедиме сигурни и прифатливи транспортни услуги околу Малта за корпоративни настани, патници на патници во крстосници, трансфери на аеродроми и транспорт на училишта / колеџи.

ВЕРИСТИ И ПРОФЕСИОНАЛНИ УСЛУГИ ЗА ТРАНСПОРТ

Доколку сакате да резервирате или да направите пребарување, слободно контактирајте го нашиот професионален и пријателски персонал. Тие ќе ви помогнат во одговарањето на сите прашања што можеби ги имате и во исполнувањето на вашите барања за транспорт.

ШТО ИМА ПОСЕБНО

Нашите 70 години на посветеност кон совршеност ни даде долгогодишно искуство во транспортниот сектор во Малта, што ни овозможува да обезбедиме мир и професионална услуга за нашите клиенти.

Посветеност кон извонредност
Експертиза за транспорт
Локално знаење


70 години на искуство