Wilujeng sumping di gerbong Cangkuang

Gerbong Cangkuang nyaéta parusahaan angkutan ngarah di Malta maturan Palatih nyewa, Mini Bus, sarta jasa Car sopir disetir di Malta saprak 1944. jangji kami nyaéta dangong profésional nu museurkeun kana customer perlu mastikeun solusi angkutan dipercaya.

Kami bangga operasi salah sahiji fleets panggedéna jeung paling modern Malta urang nyadiakeun hiji standar luhur jasa ka Sakola, Paguron luhur, kadutaan, Bulan, DMCs, Tour operator, Pamaréntahan jeung aparat satempat.

klien kami tetep milih kami pikeun katengtreman pikiran urang masihan aranjeunna. Urang ngahontal ieu ngaliwatan pangaweruh unggulan urang di angkot Malta na flair kami di nanganan sagala insiden anu bisa timbul.

ladenan urang

Liwat jaringan lokal urang, kami bisa nyadiakeun jasa angkutan dipercaya jeung affordable sabudeureun Malta keur acara perusahaan, panumpang terminal pesiar liner, mindahkeun bandara na sakola / transpor kuliah.

Dipercaya & profésional jasa angkutan

Kedah hayang buku atanapi ngadamel hiji panalungtikan, ngarasa bebas ngahubungan staf profésional sarta ramah urang. Aranjeunna baris mantuan anjeun ngawalon patalékan nu bisa boga na di pasamoan syarat angkutan Anjeun.

Naon ngajadikeun AS husus

70 taun urang tina komitmen pikeun kaunggulan ka urang maparin hiji pangalaman éksténsif dina sektor transportasi di Malta, sahingga urang nyadiakeun karapihan tina pikiran jeung layanan profésional ka konsumén urang.

Komitmen pikeun Exellence
kaahlian angkutan
Pangaweruh lokal


70 Taun of Experiance