WELCOME TO PARAMOUNT COACHES

Paramount Coaches minangka perusahaan transportasi utama ing Malta sing nyawijikake layanan Coach Hire, Mini Bus, lan Chauffeur Driven Car ing Malta wiwit 1944. Janji kita minangka sikap profesional sing fokus marang kebutuhan pelanggan kanggo njamin solusi transportasi sing dipercaya.

Kita bangga ngoperasikake salah siji armada Malta paling gedhé lan paling modern kanggo nyedhiyani standar dhuwur layanan kanggo Sekolah, Universities, Kedutaan, Hotel, DMCs, Operator Tour, Panguwasa lan Pemerintah Daerah.

Klien kita tetep milih kita kanggo ketenangan pikiran sing kita menehi. Kita entuk iki liwat kawruh banget kita transportasi ing Malta lan kita bakat ing nangani sembarang kedados sing bisa njedhul.

LAYANAN kita

Liwat jaringan lokal, kita bisa nyedhiyani layanan transportasi sing dipercaya lan terjangkau ing saindhenging Malta kanggo acara perusahaan, penumpang terminal kapal pesiar, transfer bandara lan transportasi sekolah / kuliah.

LAYANAN TRANSPORTASI & PROFESSIONAL

Apa sampeyan pengin nulis utawa nggawe priksaan, hubungi staf profesional lan loropaken. Wong-wong bakal mbantu sampeyan njawab pitakonan sampeyan bisa njaluk lan kanggo memenuhi syarat transportasi sampeyan.

APA MAWAR ASI KHUSUS

Tahun 70 kita prasetya kanggo keunggulan wis menehi kita pengalaman ekstensif ing sektor transportasi ing Malta, ngijini kita kanggo nyedhiyani katentreman atine lan layanan profesional kanggo pelanggan kita.

Komitmen kanggo Exellence
Ekspedisi Transportasi
Pengetahuan Lokal


70 Years of Experiance